Чому стіни вбирають воду? Фейкові девайс осушить стіни)

Унікальна гіпотеза, яка не має наукового обґрунтування і нагадує феєричне марення, запропонована на ринку як девайс для осушення стін.

Нагадаємо, капілярну дію можна визначити як підйом рідини через тонку трубку, циліндр або проникну речовину завдяки адгезійним і когезійним силам, що взаємодіють між рідиною та поверхнею.

Отже, що пише виробник:

"Причина, через яку вода піднімається крізь стіни, пов"язана з природним явищем - адгезійної сили. Ця адгезія змушує рідину прилипати до поверхні, на якій вона лежить. Крім того, це дозволяє молекулам води прилипати до інших матеріалів. Майже всі матеріали, за винятком маслянистих речовин, що поглинають воду, і, крім того, природне магнітне поле Землі створює електричні обурення, присутні в землі, і піднімаються через конструкцію будівлі, посилюючи тяжіння вологи вгору через стіну."

У цьому абзаці є частина правди, крім твердження, що волога притягується і піднімається вгору через електричні збурення створюваних природним магнітним полем Землі.

Далі вся суть ефекту будується на міфічному впливі на воду за допомогою випромінювання радіохвиль, це феєрія наукового марення мабуть сприймається всіма, хто прогулював уроки фізики.

"Система Biodry усуває перешкоди, що викликають дисбаланс молекул води (через капілярне піднесення вологи). Фізичний закон, більш відомий як протифаза, доводить, що дві рівні і протилежні хвилі стикаються і гасять один одного. Пристрій Biodry вловлює перешкоди, що вже присутні в будівлі , і відображає їх рівними та протилежними, тим самим усуваючи причину капілярного підйому вологи.Зазвичай протягом кількох місяців стіна повністю висихає, що підтверджується серією перевірок та вимірювань, що проводяться відповідно до законодавства UNI, що походить від установки пристрою до сертифікації сухої стіни.

Електричні перешкоди в стінах
Іншими причинами електричних збурень є природно існуючі в землі фактори, такі як блукаючий електричний струм, аномалії магнітного поля, підземний потік води в пласті або рідше електромагнітні хвилі, що випромінюються зовнішніми енергетичними джерелами.

Електрозміг - це невидиме електромагнітне випромінювання, що виникає в результаті використання бездротових технологій, так і мережевої електрики. До них відносяться радіохвилі, опори високої напруги, підземні електроди та електростатичні струми. Потік підземних вод створює електричні перешкоди під будинком та розсіюється по землі, викликаючи різницю електричних потенціалів між стіною та землею.

Електричний потенціал
Між підлогою та найвищою вологою частиною стіни створюється різниця електричних потенціалів, також відома як напруга, яку можна виміряти за допомогою електричного обладнання. Електричні завади захоплюють молекули води, змушуючи їх підніматися.

Причина підвищення вологості
Причиною підвищення вологості є електричні перешкоди, які є в землі під будівлею, які значно збільшують капілярну ємність стіни та сприяють підйому води.

Фаза 2
Після встановлення пристрою Biodry воно вловлює природний електричний сигнал у вигляді антени та перетворює його на частоту. (Фізичне явище, більш відоме як резонанс)

Етап 3
Biodry перевертає перехоплений сигнал і відбиває його рівним та протилежним. Фізичний закон, більш відомий як протифаза, доводить, що дві рівні та протилежні хвилі стикаються та гасять один одного. Обурення, що викликає підйом води, зникає.

Етап 4
Підйом припиняється, вода, яка все ще присутня в стіні, природним чином опускається під дією сили тяжіння, постійно висихаючи за рахунок випаровування. Як тільки цей процес буде завершено, штукатурку можна буде відновити."

Унікальна синергія науки та фейків народжують марні прилади та недолік освіти формує попит.

Чому стіни вбирають воду? Фейкові девайс осушить стіни)