Експертиза нерухомості перед покупкою

Купівля нерухомості є дуже відповідальним рішенням, яке потрібно приймати виважено. Мабуть, угоди з нерухомістю завжди були ризикованими. І цілком природно, що покупці хочуть звести до мінімуму ризики. У тому випадку, якщо ви не згодні при покупці покладатися виключно на огляд нерухомості, і хочете мати повний обсяг інформації, варто звернути увагу на експертизу нерухомості .

Тим більше, що з юридичного погляду така процедура більш ніж легальна. Необхідно відзначити, що найбільш об"єктивна картина складається саме в тому випадку, якщо вдаються до послуг незалежних експертів. Це цілком зрозуміло, тому що в цьому випадку фахівці надають повністю достовірну інформацію, тому що не зацікавлені у потуранні будь-якої сторони. Їхнє завдання полягає в тому, щоб на високопрофесійному рівні винести свій вердикт. Що робити із результатами експертизи вирішує сам покупець.

Природно, що у процесі огляду нерухомості та покупки продавці намагаються виставити пропонований об"єкт у максимально вигідному світлі. Ви ж, у свою чергу, як покупець, повинні убезпечити себе, оскільки йдеться саме про ваші кошти. Тим більше, що для цього сьогодні існують усі можливості. Наша компанія пропонує своїм клієнтам таку послугу, як експертиза нерухомості перед покупкою.

Ця процедура дозволяє обстежити приміщення перед покупкою за допомогою фахівців, які допоможуть оцінити технічний стан об"єкта, а дізнатися про недоліки та дефекти до того, як з ними доведеться зіткнутися на власні очі. Крім того, можна не тільки дізнатися про недоліки, але також і спрогнозувати, як будівля поводитиметься в майбутньому. Оцінка технічного стану будівлі дасть вам багато корисної інформації, а саме:

  • дані про вже виконані роботи та їх відповідність нормам, які існують на сьогодні;
  • відповідність будівлі тієї проектної документації, що на неї пропонується;
  • виявлення недоліків, які можуть у процесі експлуатації створювати проблеми;
  • прогноз надійності будівлі;
  • перевірка документації на пропоновану нерухомість;
  • поради щодо експлуатації, а також можливі способи усунення проблем.

Отримавши результати експертизи, а також вислухавши експертну думку Ви можете зробити висновок про те, чи варто зв"язуватися з покупкою нерухомості з якимись явними недоліками, або ж варто пошукати інший об"єкт. Також експертиза може допомогти Вам у тому випадку, якщо ви хочете знизити вартість нерухомості, що купується. Маючи на руках технічний висновок з певними мінусами, Ви легко зможете досягти поставленої мети.

Щодо співпраці з нашою компанією, то ми пропонуємо Вам послуги спеціалістів, у професіоналізмі яких можна не сумніватися. Окремо варто зазначити, що вартість процедури є цілком доступною. Якщо ж врахувати, про які величезні суми йдеться при покупці нерухомості, то витрати просто несуттєві. Натомість Ви отримуєте унікальну можливість повністю захистити себе.

Експертиза нерухомості перед покупкою