Експертиза льоху (погребу)

Кожен дбайливий господар воліє мати льох у своєму господарстві. Це виправдано не лише бажанням економити, а й харчуватися корисними продуктами, адже вирощуючи овочі та фрукти на власній землі, садівник знає, що використовував для одержання врожаю лише безпечні методи. Поки в господарстві все гаразд, мало хто думає про те, що йому коли-небудь може знадобитися експертиза льоху спеціальною організацією.

Як правильно користуватися льохом.

Для того щоб овочі, фрукти, соління, варення, що знаходяться на зберіганні в льоху, не псувалися і були абсолютно безпечні, потрібно дотримуватися правил експлуатації цього будівельного об"єкта.

  1. Дотримання температурного та вологого режиму.
  2. Знезараження всіх поверхонь льоху перед закладанням продуктів.
  3. Провітрювання та перевірка вентиляції.
  4. Забезпечення цілісності конструкцій льоху.
  5. Знання особливостей зберігання різних продуктів, їхня сумісність.

Як правило, під час експлуатації всі стикаються з поширеними проблемами:

  • Поява плісняви ​​на стінах, стелі, стелажах льоху, а також на самих продуктах.
  • Підвищена вологість.
  • Промерзання стін.
  • Затоплення льоху.
  • Псування продуктів з невідомих причин.

Варто зауважити, що не можна вживати в їжу продукти, уражені гризунами та захворюваннями (цвіллю, гниллю). Найчастіше господарі самі справляються з проблемами вживання відомих ним заходів. Що робити, якщо самостійно вжиті заходи не допомагають?

У яких випадках при експлуатації льоху необхідно звертатися до будівельної експертизи, і чим вона може допомогти?

Як вже зазначено вище, якщо після прийняття відомих вам способів ліквідації виявлених проблем нічого не змінюється, то льох стає потенційно небезпечним джерелом можливих захворювань. І тут без допомоги експертів не обійтися.

Погріб – це будівельний об"єкт і експертиза льоху входить до переліку послуг, що надаються нашою організацією. Залежно від наявних проблем компанія запропонують вам:

  • Будівельну експертизу, що включає візуальне обстеження, висновки та рекомендації.
  • Виявлення причин виникнення негативних наслідків за допомогою тепловізора.
  • Будівельну експертизу комплексно з тепловізійною.
  • Фахівці компанії, провівши розслідування, дадуть відповіді на всі питання, що вас цікавлять, що стосуються вентиляції, підвищеної вологості, затоплення, порушення температурного режиму, появи різних видів грибка.

Вартість послуг компанії та скільки може коштувати експертиза льоху.
Вартість послуг компанії наведена на головній станиці сайту. Залежно від складності проблем, що виникли у вашому випадку, виконана в м. Київ та Київській області експертиза льоху може обійтися вам від 450 до 1500 грн .

Наша компанія рекомендує проведення експертизи як наявних у вашій власності будівельних об"єктів при виявленні дефектів, так і запланованих до покупки. Своєчасно проведена будівельна експертиза убезпечить вас від придбання проблемних об"єктів, дефекти яких не завжди можна виявити самостійно.

Експертиза льоху (погребу)