Експертиза мансарди

Сьогодні мансарди є одними з найпопулярніших елементів заміських котеджів або будинків. І в цьому немає нічого дивного, адже вони є втіленням ідеї комфортного, зручного та затишного простору та принципів функціональності.

Якщо ви хочете замовити експертизу мансарди, наша компанія із задоволенням прийде до вас на допомогу. Наші фахівці допоможуть вам визначити правильні способи обстеження та нададуть усі необхідні консультації щодо вартості робіт. В даний час відомо кілька видів обстежень, кожне з яких може бути проведене силами наших працівників.

Наприклад, візуальне обстеження, за допомогою якого можна виявити та зафіксувати видимі пошкодження та дефекти мансарди. Наші фахівці займуться контрольними обмірами пошкоджених ділянок, зроблять їх описи, фотографії та креслення. Крім того, вони складуть усі необхідні схеми дефективних та пошкоджених областей, зафіксують їхні місця та характер. Ну а у разі наявності і зовсім аварійних ділянок, відзначать їхню кількість. Після проведення візуального обстеження вони зможуть дати попередню оцінку технічного стану вашої мансарди, визначивши її характером ушкоджень і ознаками дефектів.

Якщо візуальна експертиза мансарди не зможе дати точних результатів і вирішити поставлені завдання, вам буде запропоновано детальну інструментальну оцінку. Це обстеження може бути як вибірковим, і повним. Тут все залежатиме, знову ж таки, від характеру пошкоджень та дефектів, наявності присутності та повноти проектної та технічної документації, характеру поставлених завдань. Важко? Однак вам нема про що хвилюватися, тому що на всі питання, які вас цікавлять, вам з радістю дадуть відповідь наші консультанти. Вони порекомендують вам найкращий спосіб виявлення проблеми, оптимальні методи її усунення та розрахують вартість робіт.

Для чого взагалі необхідна експертиза мансарди? Не секрет, що при зведенні та облаштуванні будь-якої будівельної конструкції, у тому числі мансардного приміщення, можуть бути допущені порушення. Для того, щоб знайти та усунути їх, а відтак і небезпеку, яку вони становлять, використовується цілий комплекс заходів, який називають будівельною експертизою. Зазначимо, що в нашій компанії ви можете замовити експертизу мансарди на всіх рівнях - від її креслення і до готового приміщення. До речі, часто тільки за допомогою будекспетизи можна вирішити конфлікти і суперечки, що виникають при будівельних і ремонтних роботах. У таких ситуаціях наша компанія виступить у ролі незалежного арбітра. Маючи встановлені свідоцтва, що підтверджують їх знання та компетенцію, наші висококваліфіковані фахівці проведуть для вас будь-яку експертизу, і в тому числі, мансарди. Всі послуги будуть здійснені не тільки гарантовано якісно та професійно. Але й у найкоротші терміни. Ми допоможемо вам вирішити всі наявні або запобігти всім можливим проблемам з вашим мансардним приміщенням.

Експертиза мансарди