Експертиза зимового саду

Зимовий сад – вічнозелений оазис, який можна облаштувати не лише біля котеджу, а й на даху міських висоток. Сучасні технології надають відмінний вибір матеріалів та комплектуючих для зведення легких прозорих конструкцій. Тому вибір форм, розмірів та змін зимових садів майже безмежний. Але в будь-якому випадку конструкція має відповідати певним нормам. Помилки та похибки можуть призвести до порушення мікро-клімату, яке згубно позначиться на стані рослин. Щоб переконатися як матеріали та грамотність здійснення будівельних робіт, необхідно провести спеціальну експертизу.

Отримати достовірну інформацію щодо відповідності фактичного стану конструкції заявленим параметрам можна на підставі комплексу досліджень та розрахунків. Наші фахівці чудово орієнтуються у всіх існуючих нормативах СНіпів та ГОСТів. Тому експертиза, проведена ними, дозволить отримати об"єктивну оцінку якості використаних матеріалів та проведених робіт. Крім того, фахівці не тільки оперативно виявлять дефекти, але й нададуть детальну консультацію щодо методик усунення похибок та несправностей.

Експертиза зимового саду – ретельне обстеження технічного стану конструкції, під час якого визначаються такі показники:

  • світлопроникність поверхонь;
  • теплотехнічні параметри;
  • рівень шумоізоляції.

Повний комплекс послуг з експертизи включає три типи досліджень:

  • візуальне;
  • інструментальне;
  • проектно-технічний.

Візуальна експертиза спрямовано виявлення значних дефектів. Так, з її допомогою можна перевірити коректність функціонування фурнітури, відповідність габаритів окремих елементів та всієї конструкції загалом, стан ущільнювачів та профілів. Після ретельного обстеження експерти складають відомість, до якої вносяться виявлені несправності та рекомендації щодо раціональних методик їх усунення.

Інструментальна експертиза дозволяє отримати більш повну інформацію щодо якісних параметрів. Так, за її допомогою можна розрахувати:


  • опір теплопередачі;

  • коефіцієнт світлопроникності;

  • температурне поле.

Проектно-технічна експертиза зимового саду – найскладніший тип досліджень. Як видно з назви, він передбачає використання спеціалізованого обладнання та знань. За проектом фахівці можуть легко перевірити відповідність до всіх норм, якість закладеного матеріалу, використаного для зведення зимового саду. Крім того, ця процедура – ​​чудовий інструмент для перевірки сумлінності будівельників та проектантів. Якщо в процесі спорудження конструкції було здійснено заміну матеріалів дешевими аналогами, фахівці швидко це виявлять.

Таким чином, комплексна експертиза – це гарантія відповідності фактичних результатів та очікуваних. Якщо у конструкції зимового саду присутні неточності, дефекти та похибки, від погляду досвідчених експертів це не вислизне. Самостійно виявити навмисні чи випадкові помилки будівельників досить проблематично. Адже навіть найменша неточність може призвести до порушення герметизації, низького рівня освітленості приміщення, значних втрат тепла. В результаті зимовий сад не зможе виконувати свого прямого призначення. Тож чи варто економити, відмовляючись від проведення експертизи? Не нехтуйте важливою процедурою! Звертайтеся до нас і отримайте об"єктивну оцінку стану зимового саду від професіоналів!

Експертиза зимового саду