Експертиза води

Зберегти здоров"я та покращити якість життя може така проста, на перший погляд, річ, як вода. Адже вживання в їжу, пиття, використання для гігієнічних процедур непридатної води може в короткий термін зламати здоровий організм, незалежно від віку.

Дізнатися, наскільки захищена вода, що надходить до Вашої оселі, від шкідливих домішок і небажаних мікроорганізмів можна просто і швидко. У цьому допоможуть фахівці компанії СтройАудит, які проведуть хімічний та біологічний аналіз водопровідної води у квартирі або приватному будинку води з свердловини, досліджують зливи, колодязну і навіть джерельну воду, за бажанням замовника, а також нададуть докладний та аргументований звіт про виконану роботу.

У нас можна провести експертизу води в басейні, опаленні, каналізації, в теплових мережах і навіть у прилеглій до будинку штучній водоймі. Висновки експертизи допоможуть усунути забруднення будь-якого типу. Наші професійні співробітники не лише знаходять проблему, а й пропонують її вирішення. В арсеналі досвідчених дослідників є ціла низка технологій очищення води, безсумнівно, Вам допоможуть підібрати оптимальний варіант за ціною та якістю. Можливо, знадобиться лише невелике доочищення води, що дозволить значно заощадити на серйозних пристосуваннях для фільтрації.

Але буває і так, що для збереження здоров"я необхідно або втекти з приміщення з непридатною для проживання водою, або грунтовно вкласти кошти та сили на якісну та безпечну систему очищення. Є безліч прикладів тому, коли звичайний побутовий фільтр не вирішує проблему, а лише присипляє пильність домочадців. Таке можливе за наявності шкідливих мікроорганізмів у водоймі, звідки вода надходить до будинку. Навіть найнадійніші, на вашу думку, «бабусині» колодязі можуть мати приховану загрозу для здоров"я. Навіть зовні абсолютно прозора та несмачна вода може містити небажані домішки, мати негативні характеристики мінералізації чи рівня жорсткості. І зовсім варто бити на сполох, якщо у вас з крана тече каламутна, неприємна на смак рідина, з різким запахом. Краще убезпечити себе та свою сім"ю, звернувшись до фахівців нашої компанії.

Крім того, у нашій компанії можна досліджувати і пляшку воду. Якщо та чи інша сім"я воліє використовувати для пиття та приготування їжі покупну воду, вона неодмінно повинна бути впевнена як продукт. Тут не варто покладатися на рекламу виробників чи переваги знайомих. Тільки незалежна експертиза, проведена грамотними співробітниками з багаторічним досвідом, як у компанії СтройАудит, допоможе підтвердити чи оскаржити якість води тієї чи іншої марки. Навіть вода, на упаковці якої сказано, що вона призначена для дітей, не завжди є еталоном чистоти. Багато сучасних батьків не покладаються на подібні заяви виробників, а цілком справедливо вирішують перевірити ще раз придатність води, яку п"ють їхні малюки.

Ніхто, крім Вас самих, не подбає про якість Вашого життя і, зокрема, чистоту води, без якої людина не може прожити.

Експертиза води