Експертиза ґрунту

Нині катастрофічно поганої екології актуальною і дедалі більш затребуваною стає експертиза грунтів. Аналіз ґрунту дозволяє оцінити хімічний склад ґрунту та визначити його практичне призначення. Харчова промисловість досліджує ґрунт, щоб розуміти наскільки екологічно чистим буде врожай, аграрна індустрія – щоб знати, які культури висаджувати на цей тип ґрунту.

Наша організація позиціонує на українському ринку досить тривалий час. За період свого розвитку ми встигли суттєво збільшити спектр наших послуг, набрати команду виняткових професіоналів та помітно покращити якість робіт.

Експертиза ґрунту – один із наших основних напрямків. До нас постійно звертаються дбайливі аграрії, яким не байдужа доля висаджених ними культур. Наша організація має професійні лабораторії з високотехнологічним обладнанням. Ми здійснюємо перевірку води за хімічним складом, аналізуємо біологію ґрунту, робимо аналіз ґрунту на радіацію, кислотність та тип.

Аналіз ґрунту за хімічним складом дає можливість простежити наявність хімічних елементів, мінеральних речовин, фізико-хімічні властивості досліджуваного матеріалу. Дослідження хімічного складу ґрунту, яке проводить наша організація, дасть можливість аграрію визначити переважаючі в ньому компоненти, ідентифікувати їх форму, визначити мінералізацію ґрунту, його органічні речовини, а також гази, кислотність, що перебувають у ґрунті.

Аналіз біології ґрунту дасть можливість досліднику дізнатися кількість бактерій, органічних та органно-мінеральних сполук. Аналіз біології ґрунту дозволить визначити у відсотковому відношенні наявність у ґрунті гумусу-перегною. Дослідження ґрунту має велику значущість, тому що його хімічний та біологічний склад дає можливість аграрію максимально точно спрогнозувати рівень родючості землі за біологічними та фізичними характеристиками. Аналіз біології ґрунту надає досліднику повну картину про наявність у ґрунті макро- та мікроелементів (таких як азот, калій, магній, сірка, залізо). За допомогою точного аналізу біології ґрунту, який наша організація робить у мінімально короткі терміни, аграрій зможе зрозуміти – чи варто продукувати кислотність землі чи ні, проаналізувати – чи потребує ґрунт у добавці органічних речовин.

Для багатьох садівників важливим є також параметр кислотності ґрунту. Залежно від цього параметра, землероби можуть визначити, який тип рослини для цього ґрунту буде актуальним. Наша організація проводить аналіз визначення кислотності грунту з максимальною точністю. Залежно від результатів аналізів ґрунту, садівник завжди зможе покращити структуру та родючість ґрунту, збільшити або, навпаки, придушити кислотність, щоб досягти максимально якісного врожаю.

Ви вирішили провести комплексний аналіз ґрунту? Вас цікавить якісна поглиблена експертиза ґрунту? Заходьте на сайт нашої організації! Ми з радістю розповімо вам про всі види наших аналізів, дамо рекомендації щодо проведених досліджень і допоможемо усунути проблеми, що виникли. Звернувшись до нас, ви обов"язково оціните наш професіоналізм, індивідуальний підхід до кожного клієнта та гнучку цінову політику нашої організації.

Експертиза ґрунту