Експертиза земельної ділянки

Вимоги до сучасних будівельних об"єктів передбачають комплексний аналіз всієї місцевості, в тому числі земель, на яких розташовуються або розташовуватимуться ті чи інші об"єкти. Для визначення придатності земель та відповідності цілям подальшого використання проводиться експертиза земельних ділянок.

Проєкт "СтройАудит" багатопрофільний. І одним із напрямів її діяльності є проведення експертизи земельних ділянок. У ході експертизи проводиться оцінка безлічі показників:

  • місце розташування земельних ділянок з урахуванням географії, населеності, особливостей клімату;
  • наявність, або відсутність ґрунтових вод, та можливість використання ґрунтових вод;
  • розвиненість інфраструктури та її шкода, ризики, включаючи автомобільні дороги, залізничний та повітряний транспорт;
  • технічні можливості підключення комунікацій (електрика, газ, вода, опалення, каналізація);
  • технічні можливості влаштування комунікацій (електрика, газ, вода, опалення, каналізація);
  • існуючі ризики природних аномалій, таких як землетруси, зсуви, селі, природні пожежі, комахи, алергени, магнітні аномалії, радіація;
  • відповідність земельних ділянок вимогам будівництва, геодезичні дослідження;
  • перспективи розвитку досліджуваної місцевості у радіусі від одного до 1000 км;
  • екологічна обстановка, за показниками радіації, забруднення вод, шкідливих викидів, хімічних відходів;
  • розташування виробництв, сховищ, військових об"єктів, що становлять небезпеку для людей;
  • аналіз ризиків на випадок катастрофи та можливості вижити у досліджуваній місцевості.

При невідповідності результатів дослідження вимогам замовника, фахівці нашої компанії підкажуть шляхи усунення проблем або зроблять висновок про непридатність земельної ділянки.

Компанія проводить дослідження з використанням власного обладнання та високоточних вимірювальних приладів, супутникових даних, карток. Усі фахівці «БудАудит» мають вищу будівельну освіту.

Результати експертиз земельних ділянок, що проводяться, оформляються у вигляді висновку, що містить відповіді на всі питання, поставлені замовником. До висновку додається потрібна технічна документація. У разі виникнення нових питань фахівці «БудАудит» проведуть додаткове дослідження.

Експертний висновок, що видається за результатами дослідження, відповідає вимогам, що висуваються до подібних експертиз. Компанія «СтройАудит» цінує кожного клієнта і веде гнучку цінову політику на запропоновані експертні послуги. Для постійних клієнтів передбачена система знижок та переваг.

Вартість експертизи земельної ділянки залежить від обсягу майбутньої роботи, кількості фахівців компанії, задіяних під час проведення експертизи.

Експертиза земельних ділянок у першу чергу спрямована на виявлення можливих ризиків, пов"язаних із майбутнім будівництвом або купівлею землі у незнайомій місцевості. Отримавши результати дослідження, Ви зможете не тільки убезпечити себе, але й заощадити кошти від купівлі (будівництва) заздалегідь непридатного об"єкта.

Експертиза земельної ділянки