Експертиза нерухомісті

У сучасному будівництві є ключовим аспектом будівельної експертизи. Вона дозволяє зробити висновки про стан об"єкта нерухомості.

Наш проєкт "СтройАудит" займається професійною будівельною експертизою. До спектру наших послуг входять:

  • Експертиза нерухомості перед покупкою.

Даний захід дозволить потенційному покупцю будинку дізнатися незалежну думку експертів про нерухомість, що купується. Експертиза нерухомості дасть точну оцінку технічного стану будівлі, допоможе оцінити працездатність системи опалення, водопостачання, каналізації, вентиляції. Дана послуга дасть відповідь на питання щодо можливості добудувати або перебудувати будинок. Цінність даної експертизи в тому, що вона дозволить покупцеві отримати повну інформацію від фахівця, а значить, істотно є можливість «збити» заявлену продавцем вартість (оскільки зазвичай продавець нерухомості завищує ціну, бажаючи продати об"єкт нерухомості дорожче).

  • Експертиза покрівлі.

Покликання цієї послуги – дати незалежну оцінку технічному стану покрівлі, виявити помилки монтажу покрівельного покриття. За допомогою експертизи нашої організації замовник послуги зможе оцінити здатність покрівельного покриття виконувати покладені на нього завдання. Поруч із експертизою покрівлі, розумно проводити такий аналіз, як експертиза мансарди. Наші фахівці оцінять герметичність та теплозахист мансардного даху, його якість та відповідність нормам.

  • Експертиза льоху.

Даний захід дозволяє отримати від експертів професійну оцінку санітарно-технічного стану льоху та оцінити, на скільки відсотків льох виконує призначену йому функцію зберігання овочів, консервацій, вина. За допомогою високоточного обладнання наші професійні фахівці в мінімально короткі терміни дадуть точну оцінку стану льоху.

  • Будівельна експертиза будівель.

Ця послуга передбачає проведення певного комплексу заходів, які можуть виявити порушення, що мали місце у будівельному процесі будівлі. Залежно від цілей клієнта та його інтересів, ми можемо провести експертизу будь-якого рівня – починаючи від аналізу креслення та закінчуючи комплексним аналізом усіх конструктивних елементів будівлі, у тому числі фундамент. Будівельна експертиза будівлі, яку ми проводимо здійснюється нашими професійними фахівцями.

  • Будівельна експертиза вдома.

Ця послуга потрібна для визначення технічного стану будинку. Процедура дозволяє зробити незалежну оцінку об"єкту нерухомості, оцінити якість будівельних робіт та їх відповідність встановленим нормам та проектній документації. Завдяки спеціальному обладнанню та високій кваліфікації фахівців наша організація проводить якісне обстеження довірених нам об"єктів, незалежно від складності випадку.

  • Будівельна експертиза квартири.

Є важливим заходом для ухвалення рішення перед покупкою чи орендою квартири. Також необхідність експертизи квартири виникає у разі виявлення дефектів під час експлуатації нерухомості. Дана експертиза дозволяє отримати незалежну експертизу квартири, поради експертів щодо можливості ремонту та усунення виявлених дефектів. Будівельна експертиза квартири може визначити вартість та спосіб усунення дефектів. За допомогою цього заходу замовник експертизи зможе виявити причини протікання та отримати незалежну оцінку експертів про відповідність житла встановленим будівельним нормам.

Крім наведених вище послуг, нами також здійснюється експертиза фундаменту, експертиза якості теплоізоляції та незалежна будівельна експертиза. Крім різних типів будівельних експертиз, ми також здійснюємо різноманітні дослідження щодо історії місцевості, де розташований будинок, екологічної обстановки. Також ми можемо зробити аналіз води.

Звертайтесь до організації «СтройАудит». Наші кваліфіковані фахівці завжди дадуть вам рекомендації щодо того, як усунути виявлені проблеми та озвучать, скільки це буде коштувати.

Експертиза нерухомісті