Аудит

Загалом дана послуга дозволяє виключити зайві витрати на матеріали та роботи, а також забезпечити контроль на кожному етапі будівництва та проектування. Природно, що фахівці, які відповідають за проведення цієї процедури, повинні також контролювати дотримання виконання договірних зобов"язань, а також дотримуватись проектного рішення.

Будівельний аудит об"єкта є послугою, що забезпечує економічні інтереси замовника у максимальному розмірі. Крім того, вона дає змогу впорядкувати процес управління інвестиціями. Для того, щоб укласти договір на будівельний аудит, на стадії затвердження проекту будівлі необхідно провести попередні розрахунки та виміри. Природно, що проведенням цих робіт мають займатися фахівці. Що стосується послуг нашої компанії, то при проведенні будівельного аудиту клієнтам надаються рекомендації щодо того, як підвищити рівень безпеки будівлі, а також провести оцінку витрат на утримання об"єкта. Крім того, клієнтам видаються рекомендації щодо оптимізації. Будівельний аудит та експертиза, таким чином, є комплексною послугою.

Експертиза кошторису є одним із найважливіших етапів при проведенні будівельного аудиту . По суті це перевірка, яка допомагає визначити наявність або відсутність помилок або відхилень від вартості кошторису. Ні для кого не секрет, що під час закупівель будівельники часто працюють зі своїми постачальниками, які свідомо завищують вартість будівельних матеріалів. Крім того, також можуть занижуватися витрати по кошторису, тому що таким чином підрядники привертають до себе увагу. За фактом потім вони закуповують матеріали, які коштують набагато дорожче, ніж спочатку зазначена сума. Експертиза проекту допомагає виявити такі моменти, тим самим убезпечивши замовника від зайвих витрат.

Енергетичний аудит будівель також повинен проводитись у тому випадку, якщо йдеться про будівельну експертизу. Що дає ця процедура? Насамперед вона дозволяє отримати достовірні дані про те, наскільки ефективно проведені енергозберігаючі заходи, а також наскільки ефективно були використані матеріали для будівництва. У свою чергу, ці дані дозволяють оцінити, наскільки будівля відповідає стандартам, що діють у цій сфері. Енергетичний аудит , таким чином, є комплексом заходів, які допомагають визначити енергоефективність та оцінити енергозбереження, внаслідок чого може бути проведена сертифікація об"єкта, а також присвоєння класу енергетичної ефективності.

Будівельний аудит , проведений вчасно, дозволить підвищити прибуток у комерційній нерухомості у значних розмірах, що також підвищить ефективність подальшого використання об"єкта нерухомості. У тому випадку, якщо власник приймає рішення про те, щоб ефективніше використовувати об"єкт нерухомості, необхідно вирішити низку питань, які неможливо вирішити без кваліфікованої консультації. Аудит будівельних робіт у такому разі є незамінною послугою.

Підсумувавши, можна відзначити, що неправильне складання кошторису є не просто помилкою будівельників, але також і способів приховати певні недоліки, які замовнику без досвіду в цій сфері визначити дуже складно. У тому випадку, якщо ви звернетеся до нас за наданням даної послуги, будівництво вашого об"єкта принесе вам винятково позитивні емоції.

Аудит