Вибір заміського будинку

Постійне проживання в межах міста завдає людині деяких незручностей, пов"язаних з екологічною обстановкою: загазованість атмосферного повітря, постійний шум та багато інших факторів. Тому людина прагне придбати власне затишне житло за межами міста. Найбільш популярним нині є будівництво заміських будинків. Великий приватний будинок – розкіш.

Дозволити собі мати будиночок до 150 м2 у тихому містечку, подалі від міської метушні, можуть багато міських жителів, а ось великий будинок лише
заможні верстви сучасного суспільства. Кожна будівля мільйонера є не чим іншим, як витвором мистецтва. Дизайнерські проекти роблять будинки заможних людей більш цікавими та вишуканими.

Однак невеликий будинок при сьогоднішньому розмаїтті будівельних матеріалів, Вашій фантазії та досвідченому погляді дизайнера допоможуть створити не просто сіренький нудний будинок, а створити щось унікальне.

В даний час найчастіше віддають перевагу наступним видам заміських будинків:

  • Каркасні будівлі. Перевагою таких будинків є швидке будівництво. Проте економія часу під час будівництва потім позначається терміні служби та умовах життя у такому будинку. Каркасні будинки добре пропускають низькочастотний шум.
  • Монолітні будинки. Монолітні будинки без правильного утеплення характеризуються як холодні, що призводить до матеріальних витрат за електроенергію або утеплення стін. З екологічної погляду, даний вид будівельного матеріалу, найкращий, т.к. циркуляція повітря на досить низькому рівні.
  • Будинки з піноблок, газоблок. Будинки, зведені з пінобетонних або газобетонних блоків, є дуже популярними серед населення. Котеджі з такого матеріалу будуються досить швидко, завдяки своїй структурі та податливості. Будинки з такого матеріалу відрізняються гарною теплоізоляцією, і більш екологічні, порівняно з монолітними будинками. Але помилки під час будівництва та особливості матеріалу призвели до великої кількості аварійних будинків.
  • Зроблений з колод будинок. Брус краще використовувати як для будівництва дачних будинків, саун. Для будинків з постійним проживанням потрібно враховувати багато параметрів і це часто стає проблемою. Будинки з цього будівельного матеріалу виходять екологічними. Одним із суттєвих недоліків таких будинків є нестійкість до займання.
Ринок будівельних матеріалів, що прогресивно розвивається, веде до того, що будівництво будинків у найближчому майбутньому відбуватиметься швидкими темпами і супроводжуватиметься високою якістю та екологічною безпекою.

Вибір заміського будинку